News

Το AFFINITY® 60 ME στην καλλιέργεια της Πατάτας

Το AFFINITY® 60 ME στην καλλιέργεια της Πατάτας
Έγκριση 120 ημερών

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων χορήγησε κατά παρέκκλιση άδεια διάθεσης στην αγορά στο Ζιζανιοκτόνο-αποξηραντικό AFFINITY® 60 ME (δραστική ουσία: carfentrazoneethyl) στην καλλιέργεια της πατάτας για την αποξήρανση του υπέργειου μέρους πριν τη συγκομιδή

Μια από τις συνήθεις γεωργικές πρακτικές στην καλλιέργεια της πατάτας είναι η καταστροφή του πράσινου τμήματος της καλλιέργειας λίγο πριν την συγκομιδή της πατάτας. Η πρακτική αυτή δρα υποβοηθητικά στο «ψήσιμο» του φλοιού της πατάτας και στην αντιμετώπιση του όψιμου περονόσπορου.

Το AFFINITY® 60 ME περιέχει την δραστική ουσία carfentrazone-ethyl σε ποσοστό 6% β/ο και δρά με επαφή, δεν έχει διασυστηματικές ιδιότητες και επιτρέπει την είσοδο στην ψεκασμένη επιφάνεια των εργατών αμέσως μόλις στεγνώσει το ψεκαστικό υγρό στα φύλλα της πατάτας.

Διακρίνεται επίσης για το αρκετά μικρό χρονικό διάστημα από την εφαρμογή μέχρι τη συγκομιδή (PHI) που είναι μόνο 3 μέρες.

Το AFFINITY® 60 ME  αποτελεί ένα νέο και ιδιαίτερα αποτελεσματικό προϊόν που καλύπτει επάξια πιθανά κενά στην χρήση αυτή για να επιτευχθεί το «ψήσιμο» του φλοιού της πατάτας  και να διασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή ποιοτική απόδοση της παραγωγής

Με εκτίμηση,

FMC Χημικά Ελλάς Μ.Ε.Π.Ε.

 

 

SHARE
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.