News

FMC Χημικά Ελλάς- ετήσια συγκέντρωση συνεργατών 2019

FMC Χημικά Ελλάς- ετήσια συγκέντρωση συνεργατών 2019
Ετήσια συγκέντρωση

Η FMC Χημικά Ελλάς για ακόμα μια χρονιά πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωση συνεργατών της, αυτή τη φορά στο ξενοδοχείο Miraggio Thermal Spa Resort, στη Χαλκιδική.

Από τις 12 έως τις 15 Σεπτεμβρίου, οι εκλεκτοί καλεσμένοι της εταιρείας είχαν τη δυνατότητα να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τις υπέροχες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου και την γύρω περιοχή. Ταυτόχρονα, ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για τους συνεργάτες να ενημερωθούν για το νεοσύστατο τμήμα της εταιρείας στο κομμάτι των διατροφικών προϊόντων, βιοδεγερτών και βιολογικών σκευασμάτων που αναπτύσσει η FMC σε παγκόσμιο επίπεδο.

Για το σκοπό αυτό, ο κεντρικός ομιλητής, εξειδικευμένος σε αυτά τα θέματα κος Lluis Compte Galofre, ανάλυσε διεξοδικά το όραμα της εταιρείας και τις προοπτικές του συγκεκριμένου τομέα, τη σοβαρότητα που δείχνει η εταιρεία στην ανάπτυξη αυτών των προϊόντων καθώς και το επενδυτικό πλάνο της.

Την συγκέντρωση προλόγισε ο Κος Χρήστος Θεοχάρης, Διευθυντής πωλήσεων της εταιρείας που αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε  τους παρευρισκόμενους για τη συμμετοχή τους, αναφέρθηκε στη σημασία που έχουν τα συγκεκριμένα προϊόντα του νέου τμήματος στο μελλοντικό χαρτοφυλάκιο της εταιρείας.

Για τη μάστιγα των παράνομων φυτοφαρμάκων, το μέγεθος και τις αρνητικές προεκτάσεις της μίλησε ο κος Κώστας Αναγνώστου του τμήματος marketing της εταιρείας ο οποίος παρουσίασε τις ενέργειες που γίνονται σε διάφορα επίπεδα προκειμένου να περιοριστεί το πρόβλημα.

Η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με την εκτενή και εμπεριστατωμένη παρουσίαση του κου Lluis Compte Galofre που παρουσίασε τη φιλοσοφία της εταιρείας στην σχεδίαση και τυποποίηση των εξειδικευμένων διατροφικών προϊόντων και βιοδιεγερτών μέσω της πρωτοποριακής τεχνολογίας ADS (Advanced Delivery System). Όπως εξήγησε, το ADS είναι προσαρμοσμένο σε κάθε ένα προϊόν ξεχωριστά. Μελετώντας τις ιδιαιτερότητες κάθε θρεπτικού συστατικού ξεχωριστά επιλέγονται οι καταλληλότερες βοηθητικές ουσίες και τεχνολογίες τυποποίησης, ώστε να βελτιώνονται στο έπακρο ιδιότητες όπως απορρόφηση από τα φύλλα, κάλυψη φυλλικής επιφάνειας, διαβροχή, προστασία από την έκπλυση και μεταφορά μέσα στο φυτό. Έτσι, κάθε θρεπτικό συστατικό θα φτάσει εκεί που πρέπει και στην ποσότητα που πρέπει για να μεγιστοποιηθεί η ωφέλεια χρήσης του.

Η ετήσια εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ένα beach party στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου και όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

SHARE
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.