News

Συμφωνίες FMC Mαίου

Συμφωνίες FMC Mαίου
FMC Corporation (NYSE:FMC)

Η FMC Corporation (NYSE:FMC), μια εκ των κορυφαίων εταιρειών αγροχημικών στον κόσμο, ανακοίνωσε 2 πολύ σημαντικές συνεργασίες που έχουν στόχο να ισχυροποιήσουν την θέση της και να επιταχύνουν την ανάπτυξη και το λανσάρισμα νέων προϊόντων στο άμεσο μέλλον.

 

Η πρώτη αφορά στην Optibrium, μια καταξιωμένη εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού και λύσεων τεχνητής νοημοσύνης (AI) που εστιάζει στην βελτίωση της διαδικασίας ανακάλυψης μορίων. Αξιοποιώντας τις τεχνολογίες Cerella™ και StarDrop™ της Optibrium, η FMC θα διευρύνει τις δυνατότητες ανακάλυψης ενώσεων, θα βελτιώσει την ανάλυση δεδομένων και θα καταφέρει να εισαγάγει στην αγορά πιο γρήγορα, νέες λύσεις για τους παραγωγούς.

 

Η δεύτερη συμφωνία αφορά στην υπογραφή πολυετούς συνεργασίας με την εταιρεία βιοτεχνολογίας AgroSpheres, με στόχο να επιταχυνθεί η ανακάλυψη και ανάπτυξη καινοτόμων βιοεντομοκτόνων, τα οποία αποτελούν σημαντικό κομμάτι του στρατηγικού πλάνου της εταιρείας. Αυτή η συμφωνία θα ενισχύσει περαιτέρω την κυρίαρχη θέση της FMC στον τομέα των εντομοκτόνων και θα βοηθήσει την AgroSpheres, να μειώσει τον χρόνο εισόδου στην αγορά για το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της που βασίζονται στο ριβονουκλεικό οξύ (RNA)

Τα μόρια με βάση το RNA επιδεικνύουν εξαιρετικές ιδιότητες στο εργαστήριο, αλλά μέχρι στιγμής υπολείπονται σε σταθερότητα ώστε να προχωρήσουν σε εμπορική ανάπτυξη. Η πατενταρισμένη τεχνολογία AgriCell της AgroSpheres επιτρέπει την έκφραση μιας ευρείας σειράς μορίων με βάση το RNA, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει ιδιαίτερα σταθερά αποτελέσματα

Οι παραπάνω συμφωνίες επιβεβαιώνουν την δέσμευση της FMC για επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες και την προσφορά καινοτόμων προϊόντων και τεχνολογιών στους παραγωγούς όλου του κόσμου, πάντα με γνώμονα την αειφορία.

SHARE
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.