News

Προστασία των καλλιεργειών τους από ιώσεις και ο περιορισμός της εξάπλωσής τους

Προστασία των καλλιεργειών τους από ιώσεις και ο περιορισμός της εξάπλωσής τους
Benevia® 10 OD και Verimark® 20 SC
Αγαπητοί συνεργάτες,
Μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για τους καλλιεργητές λαχανικών αποτελεί η προστασία των καλλιεργειών τους από ιώσεις και ο περιορισμός της εξάπλωσής τους.
Οι ιώσεις προκαλούν κάθε χρόνο μεγάλες απώλειες παραγωγής και υποβάθμιση ποιότητας στους συγκομιζόμενους καρπούς, ενώ παράλληλα η επιτυχής καταπολέμησή τους ανεβάζει σημαντικά το κόστος παραγωγής. Η συγκεκριμένη ανάγκη προσεγγίζεται μόνο συνολικά με ταυτόχρονη αξιοποίηση πληθώρας μέτρων όπως: απολύμανση χωραφιών/θερμοκηπίων, χρήση υγιούς πολλαπλασιαστικού υλικού και ανθεκτικών υβριδίων, απομάκρυνση «ύποπτων» φυτών, κλπ. Σε αυτή τη μεγάλη πρόκληση, σημαντική θέση κατέχει και η φυτοπροστασία, μέσω της επιλογής των κατάλληλων προϊόντων και την σωστή τους τοποθέτηση, έτσι ώστε τα έντομα φορείς να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά ιδιαίτερα στα πρώτα και ευαίσθητα στάδια των καλλιεργειών.
Στην FMC διαθέτουμε πληθώρα μελετών που αποδεικνύουν πως η σωστή και έγκαιρη χρήση των προϊόντων μας Benevia® 10 OD και Verimark® 20 SC, συνεισφέρει ουσιαστικά στον περιορισμό εξάπλωσης σημαντικών ιώσεων.
Για λεπτομέρειες, παρακαλούμε συμβουλευτείτε τη συνημμένη φωτογραφία.
SHARE
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.