Η δέσμευση της FMC

για αειφόρο ανάπτυξη

Η δέσμευση μας για αειφόρο ανάπτυξη

H FMC, αν και είναι πλέον μια αμιγώς εταιρεία αγροχημικών, διατηρεί παράλληλα όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που καθόρισαν την επιτυχία της για σχεδόν 140 χρόνια: πάθος για την τεχνολογία, επιθυμία επίλυσης κοινωνικών προβλημάτων και δέσμευση να εστιάζει στο μέλλον για νέες προκλήσεις και ευκαιρίες.

Σήμερα, η κοινωνία μας αντιμετωπίζει μνημειακές προκλήσεις λόγω του COVID-19. Τα Ηνωμένα Έθνη εκτιμούν ότι ο COVID-19 θα διπλασιάσει τον αριθμό των ατόμων που βρίσκονται στο φάσμα επισιτιστικής ανασφάλειας.

Στην FMC, αναγνωρίζουμε ότι είμαστε μέρος μιας ζωτικής κοινότητας που έχει δεσμευτεί να στηρίζει τους αγρότες στον κρίσιμο ρόλο τους για την παροχή τροφής στον παγκόσμιο πληθυσμό.

Τώρα περισσότερο από ποτέ, οι αγρότες χρειάζονται τις σωστές τεχνολογίες προστασίας των καλλιεργειών για να αντιμετωπίσουν καταστροφικά έντομα, απειλητικά ζιζάνια και ασθένειες.

 

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε ένα σύντομο βίντεο με τους στόχους αειφόρου ανάπτυξης που έχουμε θέσει σαν εταιρεία:

https://youtu.be/YY64UMG7KK4

 

Για αναλυτικές πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα:

https://www.fmcsustainability.com/

 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.